Αρχική » Τυφλά τα ηλεκτρονικά μάτια του Έβρου που κόστισαν 20 εκατ. ευρώ! Επί 23 ημέρες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τους 38 πρόσφυγες στον Έβρο!
Ελλάδα Πολιτική

Τυφλά τα ηλεκτρονικά μάτια του Έβρου που κόστισαν 20 εκατ. ευρώ! Επί 23 ημέρες δεν μπορούσαν να εντοπίσουν τους 38 πρόσφυγες στον Έβρο!

Συναγερμός στο Προ-Πο και την Αμερικανική πρεσβεία. Τυφλά τα ηλεκτρονικά μάτια του Έβρου που κόστισαν 20 εκατ. ευρώ!


Πάει στον Έβρο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη για να εξαγγείλει την επιχείρηση «ΑΚΡΙΤΑΣ» που στόχο θα έχει την στεγανοποίηση των υδάτινων συνόρων κατά μήκος του ποταμού.

Προφανώς ο Τάκης Θεοδωρικάκος γνωρίζει καλά ότι χωρίς αποτελεσματική ηλεκτρονική παρακολούθηση της περιοχής δεν είναι δυνατόν να επέλθει «στεγανοποίηση» του Έβρου.

Το πρόσφατο περιστατικό με τους 38 πρόσφυγες – μετανάστες που επί 23 ημέρες δεν είχαν γίνει αντιληπτοί από το ηλεκτρονικό σύστημα επιτήρησης της ελληνικής αστυνομίας και για το οποίο έχουν δαπανηθεί είκοσι εκατομμύρια ευρώ, σήμανε συναγερμό όχι μόνο στην Κατεχάκη αλλά και στην Βασιλίσσης Σοφίας, καθώς υπάρχει έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον για την ασφάλεια του λιμένος Αλεξανδρούπολης καθώς και της αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην περιοχή!

Δ. Β.

Τυφλά τα ηλεκτρονικά μάτια του Έβρου που κόστισαν 20 εκατ. ευρώ! (ieidiseis.gr)