Αρχική » Τυχαία ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με Γερμανίδα αξιωματούχο πριν την Κοζάνη
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Τυχαία ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε με Γερμανίδα αξιωματούχο πριν την Κοζάνη

Ακολούθησε ξύλο, γερμανικής προέλευσης

@Μεγάλη χαρά η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη καθ’ οδόν προς την Κοζάνη – περιοχή ανθρακωρυχείων στην Ελλάδα». Αυτά γράφει στο λογαριασμό της στο τουίτερ η Υφυπουργός για τη Διεθνή Πολιτική σε θέματα Πολιτισμού του Υπουργείου Εξωτερικών της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Michelle Müntefering. Τονίζοντας μάλιστα το θέμα των «λιγνιτωρυχείων»…

“Συζητήσαμε για μετασχηματισμό και διαρθρωτικές αλλαγές…”

Και όμως δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη αυτή η συνάντηση του πρωθυπουργού με την Γερμανίδα Υφυπουργό. Ειδικά ακριβώς πριν την επίσκεψη στην Κοζάνη. Την πόλη και την περιοχή που ο πρωθυπουργός καταστρέφει για να εξυπηρετήσει τα γερμανικά συμφέροντα, όπως ο ίδιος είχε αφήσει να εννοηθεί.

Όσοι λοιπόν περίμεναν κάποια ευχάριστη έκπληξη από τον πρωθυπουργό, μία αλλαγή πλεύσης από την αυτοκτονική πολιτική για την ενέργεια η οποία έχει καταστρέψει την περιοχή, έσφαλλαν.

Ο πρωθυπουργός όχι μόνον επέμεινε στην φιλογερμανική πολιτική που αφήνει στην ανεργία χιλιάδες Έλληνες και ρίχνει στην φτώχεια εκατομμύρια νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Αλλά φρόντισε να σπάσει και στο ξύλο τους κατοίκους που ήθελαν να του εκφράσουν την διαμαρτυρία τους.

Η Γερμανίδα υφυπουργός θα πρέπει να αισθάνθηκε απόλυτα ικανοποιημένη. Αν και επαναλαμβάνω, η συνάντηση μπορεί όντως να ήταν τυχαία.

newsbreak.gr