Αρχική » «Τύφλα να έχει ο Κιμ Γιονγκ Ουν»: Φιλοκυβερνητικό κανάλι προτρέπει τους πολίτες να ψηφίσουν ΝΔ «για να μην έχετε περιπέτειες»!
Ελλάδα Πολιτική

«Τύφλα να έχει ο Κιμ Γιονγκ Ουν»: Φιλοκυβερνητικό κανάλι προτρέπει τους πολίτες να ψηφίσουν ΝΔ «για να μην έχετε περιπέτειες»!

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον Άρη Πορτοσάλτε

Μόνο ως πρωτοφανές μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ανεξάρτητος και αμερόληπτος όπως υποτίθεται θα έπρεπε να είναι ένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός προτρέπει τους Έλληνες να ψηφίσουν ΝΔ για να πιάσει ποσοστό της τάξεως του 36% ώστε στις επαναληπτικές εκλογές να έχει αυτοδυναμία!

Τέτοιες καταστάσεις μονάχα στην Βόρεια Κορέα θα μπορούσαν να συμβούν εάν βεβαίως η Βόρεια Κορέα είχε εκλογές.

Ουδέποτε στην ελληνική τηλεόραση έχει υπάρξει τόσο ωμή παρέμβαση υπέρ ενός κόμματος και μάλιστα υπέρ του κυβερνώντος κόμματος ώστε να εισηγείται στους Έλληνες πολίτες «να το ψηφίσουν για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες».

Συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο γνωστός φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε είπε: «Πρέπει και η κοινωνία να είναι σε ετοιμότητα, αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες, γι’αυτό λοιπόν από την πρώτη Κυριακή 35-36% στη Νέα Δημοκρατία, για να έρθει η αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές για να μην χαλάμε χρόνο για τα δεδομένα.»

Αυτά τα είπε μετά την ερώτηση για το πως ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα μπορούσε μετεκλογικά να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία μετά τα όσα έχουν συμβεί με τις παρακολουθήσεις του κινητού του τηλεφώνου και τις βαριές κουβέντες που έχουν ειπωθεί κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.