Αρχική » Υβρίδιο Βόρειας Κορέας και Κολομβίας η διακυβέρνηση Μητσοτάκη
Ελλάδα Πολιτική

Υβρίδιο Βόρειας Κορέας και Κολομβίας η διακυβέρνηση Μητσοτάκη

Η σκανδαλώδης καρατόμηση Σκούμα και ο θρίαμβος του υποκόσμου: Ο Μητσοτάκης κυβερνά ως Κιμ Γιόνγκ Ουν, με την ηθική του Πάμπλο Εσκομπάρ

Δεν έχει προηγούμενο στην σύγχρονη ιστορία η επιστολή του αποπεμφθέντος αρχηγού της αστυνομίας, Κωνσταντίνου Σκούμα. Οι καταγγελίες μάλιστα του τέως αρχηγού, δεν πρέπει να έχουν ξαναγίνει σε οποιαδήποτε δημοκρατική χώρα.

Όπως προκύπτει από την επιστολή Σκούμα, η οποία δεν έχει απαντηθεί στην ουσία της από τον Μητσοτάκη, η Ελληνική Αστυνομία παραδίδεται στα χέρια σκοτεινών κυκλωμάτων, ενώ ο τρόπος διοίκησης και κρίσεων, παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Βορείου Κορέας.

Διαβάστε επίσης: «Δεν θα γίνω το εξιλαστήριο θύμα κανενός» – Επιστολή με αιχμές από τον πρώην Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Με απλά λόγια, ο Μητσοτάκης έχει δημιουργήσει ένα θηριώδες, ολοκληρωτικό καθεστώς το οποίο όμως δεν λειτουργεί υπέρ των συμφερόντων του λαού και της πατρίδας, αλλά εξυπηρετεί συμφέροντα, συμμορίες και ως φαίνεται, εγκληματικές οργανώσεις. Μιλάμε για έναν πραγματικό εφιάλτη!

Αυτό άλλωστε είχε διαφανεί και από το σκάνδαλο των υποκλοπών αλλά και από το εθνικό έγκλημα των Τεμπών. Ο Μητσοτάκης έχει ξεχαρβαλώσει κυριολεκτικά το κράτος, την ώρα που εκλεκτά του «όρνεα» το ληστεύουν.

Διαβάστε επίσης: Ξαφνική αλλαγή του αρχηγού της ΕΛΑΣ: Ο Λάζαρος Μαυρόπουλος αναλαμβάνει την θέση

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες άλλωστε είχαν αποκαλυφθεί οι σχέσεις υψηλόβαθμων αξιωματικών του Μητσοτάκη με τα σκοτεινά κυκλώματα της μαφίας. Αλλά και με πανίσχυρα κυκλώματα ολιγαρχών, που κρύβουν την εγκληματική τους δράση πίσω από νομιμοφανείς δραστηριότητες, μοιράζοντας άφθονο χρήμα και αποκτώντας επιρροή μέσω των ΜΜΕ.

Το δυστύχημα για την πατρίδα μας είναι ότι οι πληγές που έχει ανοίξει ο Μητσοτάκης στο σώμα της Ελλάδας, δεν πρόκειται να κλείσουν μόλις αποχώρησει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανοίξει τις πύλες της κολάσεως και θα χρειαστεί αίμα και νέες θυσίες για να κλείσουν. Εκτός από το δημόσιο χρέος που ξεπέρασε τα 400 δις το ιδιωτικό χρέος, που αγγίζει τα 256 δις, το υπόλοιπο των δανείων στο τέλος του 2022 έφτανε στα 115 δις ευρώ. Από αυτά τα 72 δισ. ευρώ είναι επιχειρηματικά, την ώρα που τα επιτόκια καλπάζουν. 113 δισ είναι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία, αλλά και τα 28 δις ευρώ, που είναι το χρέος προς τα ασφαλιστικά ταμεία…

Σε 20,1 δις ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών το 2022, καταγράφοντας αύξηση 7,9 δις ευρώ, την ώρα που ο Μητσοτάκης μοίραζε τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού μέσω απευθείας αναθέσεων και σκανδαλωδών επιδοτήσεων που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα θα είχαν ανοίξει τα κελιά των φυλακών.

Όχι όμως στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Διότι ο Μητσοτάκης κυβερνά ως Κιμ Γιόνγκ Ουν, με την ηθική του Πάμπλο Εσκομπάρ.

Κατέκτησε την απόλυτη εξουσία, γονατίζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους, καταστρέφοντας τα ΜΜΕ μέσω χρηματοδοτήσεων, εκμαυλισμού, εκβιασμών και οικονομικής αφαίμαξης. Μετέτρεψε το κράτος σε λάφυρο, από το στράτευμα όπου το ρήμαξε στέλνοντας πραξικοπηματικά όπλα σε μία μη συμμαχική χώρα, από την εθνική ασφάλεια με την μετατροπή της ΕΥΠ σε προσωπικό γραφείο παρακολουθήσεων και τώρα δίνει τη χαριστική βολή στην ελληνική αστυνομία, δηλαδή στην δημόσια ασφάλεια.

Αλίμονο εάν δεν λογοδοτήσει, αλίμονο εάν υπάρξει και δεύτερος «Μητσοτάκης» τα επόμενα χρόνια. Θα σταματήσει να υπάρχει η Ελλάδα.

Υβρίδιο Βόρειας Κορέας και Κολομβίας η διακυβέρνηση Μητσοτάκη (newsbreak.gr)