Αρχική » Υποκλοπές: Οι βουλευτές της ΝΔ προτιμούν τον αυτοεξευτελισμό από το φως στο σκάνδαλο!
Ελλάδα Πολιτική

Υποκλοπές: Οι βουλευτές της ΝΔ προτιμούν τον αυτοεξευτελισμό από το φως στο σκάνδαλο!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Τελευταία ενημέρωση: 06:16 – 29/11/2022
«Αυτοεξευτελισμός, σύμφωνα με το λεξικό, είναι το τελευταίο στάδιο της αυτοταπείνωσης, στο οποίο περιέρχεται κάποιος συνειδητά ή ασυνείδητα μέσω της πλήρους απώλειας της υπολήψεώς του».

Ε, τον αυτοεξευτελισμό επέλεξαν οι βουλευτές της ΝΔ γενικότερα, αλλά και συγκεκριμένα όσοι συμμετέχουν στην Επιτροπή Θεσμών, από το να ασκήσουν το καθήκον τους για να χυθεί φως στο μείζον σκάνδαλο των υποκλοπών!

Ας αναφέρουμε ορισμένα –διασταυρωμένα- περιστατικά από τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής:

-Με το καλημέρα ο πρόεδρος της επιτροπής Θανάσης Μπούρας σημειώνει το πρώτο …αυτογκόλ! «Η συνεδρίαση θα είναι απόρρητη γιατί έχει ως θέμα την …ΕΥΠ»!, είπε! Η αντιπολίτευση σηκώθηκε –και δικαίως- στο πόδι. Η συνεδρίαση, ως γνωστόν, είχε ζητηθεί με θέμα το Predator! «Είναι η μεγαλύτερη ομολογία ότι ΕΥΠ και Predator συνδέονται», είπε ο Χάρης Καστανίδης, με τον πρόεδρο της Επιτροπής να επιχειρεί να τα ../μπαλώσει και τον βουλευτή Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλο να τον καλεί να το πράξει …επαρκώς και να μην αφήσει περιθώρια για το τι είπε!

-Επί των «διαδικαστικών» που τέθηκαν απάντησε μόνο ο Κώστας Καραγκούνης, δείχνοντας πως οι βουλευτές της πλειοψηφίας ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι αλλά και …δασκαλεμένοι από το Μαξίμου! Ο Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος μάλιστα θεωρεί τον εαυτό του – και είναι- «ριγμένος» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πήρε πάνω του (δυστυχώς, γιατί είναι σχετικά νέος βουλευτής) τη συγκλάλυψη της υπόθεσης:! Όπως να πείσει γιατί δεν μπορεί να κληθούν ακόμα και βιαίως οι ιδιώτες που εκλήθησαν και απέφυγαν να παραβρεθούν και να καταθέσουν) ή να αιτιολογήσει άλλες επιλογές του Μαξίμου. «Δεν ντρέπεστε λιγάκι, τα έχετε εξευτελίσει όλα», είπε σε μια στιγμή οΧάρης Καστανίδης!

-«Απολαμβάνουμε το καλύτερο καθεστώς δημοκρατίας που είχε ποτέ η χώρα», φέρεται να είπε κάποια στιγμή ο «γαλάζιος» βουλευτής Λαμπρόπουλος! (προφανώς ήταν στον κόσμο του)!

  • Όλγα Κεφαλογιάννη και Γιώργος Βλάχος (αντικατέστησε τον Κώστα Τζαβάρα) και από τους οποίους θ περίμενε καείς κάτι παραπάνω, προτίμησαν να συνταχθούν πλήρως με το Μαξίμου!

Τώρα γιατί οι «γαλάζιοι» βουλευτές προτίμησαν να αυτοεξευτελίζονται, τι να σας πούμε!