Αρχική » Φίλε Νεοδημοκράτη που μένεις πιστός στις ιδεολογικές και καταστατικές αρχές της Ν.Δ φρόντισε να απαλλαγείς από αυτούς έτσι κι αλλιώς τα παιδιά σου ψυκτικοί ,σεκιουριτάδες και υπηρέτες των 500 ευρώ στο Ελληνικό θα γίνουν .
Ελλάδα Πολιτική

Φίλε Νεοδημοκράτη που μένεις πιστός στις ιδεολογικές και καταστατικές αρχές της Ν.Δ φρόντισε να απαλλαγείς από αυτούς έτσι κι αλλιώς τα παιδιά σου ψυκτικοί ,σεκιουριτάδες και υπηρέτες των 500 ευρώ στο Ελληνικό θα γίνουν .

Nikolaos Kotsovos

  Ο Δοξιάδης και οι σουσουραδες του Πασοκ του Κεφιμ και της Δρασης αν ξυπνήσεις ποτέ Νεοδημοκράτη και ανεργε ΟΝΝΕΔΙΤΗ σε χρησιμοποιούν για να μπορούν να μισθοδοτουνται απο το σπαταλο δημοσιο και βεβαίως σε απειλούν ότι αν δεν στηριξεις τον κ.Μητσοτακη θα φταις εσύ δεξιε οννεδιτη νεοδημοκρατη.

Αυτοί θα κάνουν την κολεγια και με τον Συριζα θα βρουν φόρμουλα όπως βρήκαν με το Πασοκ Μάνος Ανδριανόπουλος και λοιπές ΒερουτοΒαλλιανατικες δυναμεις.

ΑΡΑ λοιπόν φίλε Νεοδημοκράτη που μένεις πιστός στις ιδεολογικές και καταστατικές αρχές της Ν.Δ (αν υπάρχουν σημερα κανείς δεν ξέρει ) φρόντισε να απαλλαγεις από αυτούς ετσι κι αλλιώς τα παιδιά σου ψυκτικοι ,σεκιουριταδες και υπηρέτες των 500 ευρω στο Ελληνικό θα γίνουν .

Τα παιδια των μπετατζηδων μπετατζηδες των γιατρών γιατροί ,τα παιδια των μεγαλοεργολαβων εργολάβοι , τα παιδια των ταξιτζηδων ταξιτζηδες ,οι γαμπροί των μεγαλοεργολαβων υπουργοί , τα παιδιά των πολιτικών πολιτικοί .

Τι να κανωμεν …Αυτά έχει μον αμι η κοινωνία των 2/3 φτωχών και 1/3 πλουσιων