Αρχική » Φανερά εξαντλημένος ο πρωθυπουργός σε παραλία της Τήνου – προηγήθηκε οικογενειακή συνάντηση μυστήριο
Πολιτική

Φανερά εξαντλημένος ο πρωθυπουργός σε παραλία της Τήνου – προηγήθηκε οικογενειακή συνάντηση μυστήριο

Το πλωτό οικογενειακό συμβούλιο που προηγήθηκεfacebook sharing button

Φανερά εξαντλημένος εμφανίστηκε σε παραλία της Τήνου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του. Και είναι λογικό, διότι παρά την ένταση της εβδομάδας, δεν του μένει ούτε ένα Σαββατοκύριακο να ξεκουραστεί.

Ενδεικτικά, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Αντίπαρο με τη σύζυγό του και συμμετείχαν σε δείπνο στο νησί Δεσποτικό (που έχει κηρυχθεί ολόκληρο αρχαιολογικός χώρος), με διάσημους συνδαιτημόνες και με το Λιμενικό να κάνει το…ταξί και το φύλακα. Καταλαβαίνετε την ένταση του πρωθυπουργού, έχοντας απέναντί του έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη αλλά κι άλλους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ακολούθησε μία εξίσου βεβαρημένη εβδομάδα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αντιμετωπίζει ακόμα και την μανία της φύσης κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Economist, έχοντας κόντρα τον άνεμο.

Ο πρωθυπουργός αντιμέτωπος με τον άνεμο

Για να ηρεμήσει, ενδεχομένως, από την ένταση, το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε, σύμφωνα με το newsbomb.gr, και πάλι στην Τήνο, με το φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει στα Καλύβια. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανώς εξαντλημένο.

Το μυστηριώδες οικογενειακό συμβούλιο εν πλω

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην Τήνο, στην οποία έφτασε με το flying cat. Δεν ήταν όμως μόνος του μέσα στο πλοίο. Αντίθετα, είχε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον οικογενειακό συμβούλιο. Όχι όμως με την σύζυγό του. Αλλά με την Ντόρα, την Κατερίνα ενώ παρούσα ήταν και η Αλεξία.
Η Μαρέβα ήταν απούσα.
Να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο συμβούλιο είχε χρόνια ολόκληρα να γίνει. Και συνήθως μία τέτοια συνάντηση του κλειστού κύκλου της οικογένειας Μητσοτάκη, προαναγγέλλει εξελίξεις.