Αρχική » Φτου σας ρεμάλια ,αμαυρώσατε μέχρι και το στολίδι του αθλητισμού μας-«Το Ποδηλατοδρόμιο σε κάθε βροχή έμπαζε νερά» – Τι αναφέρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης
Ελλάδα Πολιτική

Φτου σας ρεμάλια ,αμαυρώσατε μέχρι και το στολίδι του αθλητισμού μας-«Το Ποδηλατοδρόμιο σε κάθε βροχή έμπαζε νερά» – Τι αναφέρει ο παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης

«Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Στην κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στο Ποδηλατοδρόμιο και στην απόφαση να κλείσει αναφέρθηκε την Τρίτη ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης. Ο σπουδαίος αθλητής σχολίασε, επίσης, την εξαγγελία για χρηματοδότηση 150.000 ευρώ στην Ποδηλατική Ομοσπονδία, ώστε ορισμένοι Έλληνες ποδηλάτες να προετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Βουλγαρία.

«Δεν είναι λύση να πάμε 5 αθλητές στην Βουλγαρία για προετοιμασία, γιατί έτσι κόβουμε τα φτερά στους νέους αθλητές. Το ζήτημα είναι να έχουμε ένα στάδιο για να αθλούμαστε. Τόσα χρόνια προσπαθούμε να γίνει ένα δεύτερο ποδηλατοδρόμιο στην χώρα, αλλά έχουμε μείνει στο “θα”…» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Το ποδηλατοδρόμιο είναι για μένα δεύτερο σπίτι. Έχω αφιερώσει πολύ χρόνο από την ζωή μου από το 2003 και μετά. Έχουμε αφιερώσει τόσα πολλά χρήματα σε ένα έργο που είναι 20 ετών και κάποιοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους» πρόσθεσε ο Χρήστος Βολικάκης.

«Το ποδηλατοδρόμιο είχε πολλά προβλήματα. Η στέγη έμπαζε νερά σε κάθε βροχή. Η θέρμανση δεν λειτουργούσε τον χειμώνα. Το ξύλο κάτω είχε πολλά προβλήματα. Τα τελευταία χρόνια που είχε αναλάβει ο κ. Χαλιορής είχε την πόρτα του ανοιχτή και προσπαθούσε να λύσει προβλήματα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ένα τζάμι έσπαγε και δεν είχαμε σε ποιον να απευθυνθούμε» κατέληξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας.

Video

Κινέζοι ανέγειραν 10όροφη πολυκατοικία σε 29 ώρες, με πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα