Αρχική » «Φωνάζουν» για τα αιτήματά τους εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες στο κέντρο της Αθήνας
Ελλάδα Πολιτική

«Φωνάζουν» για τα αιτήματά τους εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες στο κέντρο της Αθήνας

Με εκπαιδευτικούς και καλλιτέχνες έχει «γεμίσει» το κέντρο της Αθήνας καθώς πραγματοποιούνται δύο μεγάλες συγκεντρώσεις με διαφορετικά αιτήματα.

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται αυτή την ώρα πορεία στο κέντρο της Αθήνας από τους εκπαιδευτικούς. Είχε προηγηθεί συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ έχουν κηρύξει για σήμερα 24ωρη απεργίααντιδρώντας στην υλοποίηση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, που ξεκίνησε ήδη για τους νεοδιόριστους των σχολείων του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, της Πελοποννήσου και της Κρήτης.

Κλειστές είναι οι οδοί Πανεπιστημίου, Σταδίου, Λεωφόρος Αμαλίας από Συγγρού και Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη.

Την ίδια ώρα οι καλλιτέχνες είναι ξανά στους δρόμους για την κατάργηση του προεδρικού διατάγματος που τους εξισώνει με τους απoφοίτους λυκείου. Αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου είναι σε εξέλιξη συνάντηση εκρπροσώπων των καλλιτεχνών με τον πρωθυπουργό. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσπάθεια συμβιβασμού της κυβέρνησης με τα αιτήματα των καλλιτεχνών.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαμαρτυρία από σπουδαστές δραματικών και καλλιτεχνικών σχολών στο Ωδείο Αθηνών. 
Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους των καλλιτεχνών
Συγκέντρωση καλλιτεχνών στην οδό Ηρώδη Αττικού κατά την διάρκεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους του κλάδου. 

«Φωνάζουν» για τα αιτήματά τους εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες στο κέντρο της Αθήνας (newsbreak.gr)