Αρχική » Χάσαμε την Αριστοτελία, στοπ!…Την έστειλε να μαζεύει ραδίκια ο Σαμαράς..
Πολιτική

Χάσαμε την Αριστοτελία, στοπ!…Την έστειλε να μαζεύει ραδίκια ο Σαμαράς..

«Λευκή απεργία» η «απόσυρση»; Αυτό είναι το ερώτημα πολλών στο κυβερνητικό στρατόπεδο αναφορικά με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη.

Η Πελώνη, αμέσως μετά τον ανασχηματισμό και όταν έγινε γνωστό ότι… αναλαμβάνει καθήκοντα πορτ παρόλ της κυβέρνησης ο Γιάννης Οικονόμου, εξαφανίστηκε από προσώπου γης και δεν έδωσε ούτε μία συνέντευξη.

Η ανάληψη των καθηκόντων του κυβερνητικού εκπροσώπου από τον Γιάννη Οικονόμου εξελήφθη από πολλούς ως υποβάθμιση της Πελώνη, όμως η αλήθεια είναι πως η ίδια «εκτελούσε χρέη κυβερνητικής εκπροσώπου» από όταν είχε παραιτηθεί ο Χρήστος Ταραντίλης.

Ωστόσο, επισήμως ουδέποτε είχε αναλάβει αυτή τη θέση, αφού από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός είχε καταστήσει σαφές ότι ήθελε να ψάξει για κάποιο άλλο στέλεχος. Ως εκ τούτων, αν και τυπικά δεν ήταν υποβάθμιση, επί της ουσίας η επιλογή του πρωθυπουργού να μην την αναβαθμίσει, δεν ήταν εξαιρετικά κολακευτική για την ίδια. Εξ ού και απέχει των καθηκόντων της αφήνοντας τον χρόνο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις…

matrix24.gr