Αρχική » Χαμάς: Πήραμε όπλα από την Ουκρανία! Μητσοτάκη ΓερμανιΚούλη βρες λαγούμι να κρυφτείς…
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Χαμάς: Πήραμε όπλα από την Ουκρανία! Μητσοτάκη ΓερμανιΚούλη βρες λαγούμι να κρυφτείς…

Οι τρομοκράτες της Χαμάς παρουσιάζουν όπλα τα οποία υποτίθεται θα έπρεπε να βρίσκονται στην Ουκρανία και ευχαριστούν τους Ουκρανούς για την παροχή τους!

Υπήρξε χθες έντονα μία φημολογία ότι η Χαμάς κατάφερε να εξασφαλίσει τον απαραίτητο οπλισμό για την επίθεση σε ισραηλινό έδαφος, αγοράζοντας όπλα που είχαν σταλεί ως βοήθεια στην Ουκρανία. Τους προηγούμενους μήνες μάλιστα, υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες για μαύρη αγορά της στρατιωτικής βοήθειας που έστελναν οι δυτικές χώρες στον Ζελένσκι, με την επισήμανση ότι μπορεί να κατέληγαν σε χέρια ισλαμιστών τρομοκρατών.

Τώρα, η Χαμάς δημοσίευσε βίντεο στο οποίο δείχνει κάποια όπλα, με τον ισχυρισμό ότι αγοράστηκαν ακριβώς από τους Ουκρανούς, προφανώς λαθρέμπορους.