Αρχική » Χαμός με την ανάρτηση του Μητσοτάκη για τα σχολεία «του μέλλοντος» με «διαδραστικούς πίνακες»!
Ελλάδα Πολιτική

Χαμός με την ανάρτηση του Μητσοτάκη για τα σχολεία «του μέλλοντος» με «διαδραστικούς πίνακες»!

Βροχή τα σχόλια στο facebook: «Δείχνουν τους σοβάδες να πέφτουν στα κεφάλια των μαθητών;» – «Μην ξεχάσετε οι πίνακες να είναι με απευθείας ανάθεση»

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Πρωθυπουργός χτενίζεται… Θα μπορούσε άνετα να το σκεφτεί κανείς διαβάζοντας την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook για τους… διαδραστικούς πίνακες στα σχολεία, οι οποίοι υποτίθεται θα εξοπλίσουν τμήματα από την Ε’ Δημοτικού ως την Γ’ Λυκείου. Γιατί όλα τα άλλα προβλήματα στην Παιδεία έχουν λυθεί και είχε μείνει μόνο αυτό…

«Δημιουργούμε σήμερα, τα σχολεία του μέλλοντος. Εξοπλίζουμε με 36.000 διαδραστικούς πίνακες όλα τα τμήματα από την Ε’ Δημοτικού έως την Γ’ Λυκείου. Για να αποκτήσει η νέα γενιά την Παιδεία που της αξίζει», έγραψε ο κ.Μητσοτάκης και πόσταρε και ένα βίντεο.

Μόνο που η υποδοχή που έλαβε από τους διαδικτυακούς χρήστες δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς προκλήθηκε ένα… τσουνάμι επικριτικών (στην καλύτερη περίπτωση) σχολίων, για το γεγονός ότι μαθητές κινδυνεύουν καθημερινά στα παλιά και γεμάτα ζημιές σχολικά κτήρια, πολλά εκ των οποίων δεν έχουν καν θέρμανση.

  • Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Πρωθυπουργού:

Χαμός με την ανάρτηση του Μητσοτάκη για τα σχολεία «του μέλλοντος» με «διαδραστικούς πίνακες»! (newsbreak.gr)