Αρχική » Χαμός στο κοινοβούλιο: 253 σελίδες τροπολογίες στη Βουλή τα ξημερώματα!
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ "ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022" / 4η ΗΜΕΡΑ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINSSI
Ελλάδα Πολιτική

Χαμός στο κοινοβούλιο: 253 σελίδες τροπολογίες στη Βουλή τα ξημερώματα!

Στα κάγκελα ακόμα και οι υπάλληλοι, κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο περιστύλιο!

Ώρα κατάθεσης: 2.45 τα ξημερώματα! Πρωτοφανείς εικόνες αυτή τη στιγμή στο κοινοβούλιο με διαμαρτυρία των υπαλλήλων της Βουλής!

Είναι όλες τροπολογίες και όλες υπουργικές. Κατατίθονταν ως τις πρώτες πρωινές ώρες, γεγονός που δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολίτευση!

Τουλάχιστον 253 σελίδες με τροπολογίες κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που ψηφίζεται σήμερα. Και δεν μιλάμε μόνο για παρατάσεις ρυθμίσεων αλλά για κανονικά νομοσχέδια που μπαίνουν στο τελευταίο νομοσχέδιο που ψηφίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

  • Δείτε απευθείας από τη Βουλή:

https://parltv.live.grnet.gr/webtv/#!light

Ενδεικτική η καταλογογράφηση:

  • 58 σελίδες για άτομα με αναπηρία, εκλογή προέδρων κοινοτήτων, γονικές άδειες στους ΟΤΑ, παραμονή στην εργασία μετά την συνταξιοδότηση, Μετάταξη για λόγους συνυπηρέτησης τριτέκνων και πολυτέκνων δημοσίων υπαλλήλων, τις αποκεντρωμένες διοικήσεις, την συνοριακή διάβαση στις Πρέσπες, τους συμβασιούχους στην πυρασφάλεια των Δήμων, τος τρόπο λήψης αποφάσεων των δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων.
  • 52 σελίδες για το Πρόγραμμα Διασύνδεσης Προσωπικών Ιατρών και Ιδιωτικών Δομών με τον Ατομικό Φάκελο Υγείας, τον περιφερειακό τύπο, το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας, την αδειοδότηση των παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκτιομπής ελεύθερης λήψης και ραδιοφωνικών επιχειρήσεων, τις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΡΤ, το ΤΑΧΔΙΚ κ.α.
  • 53 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας των Υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας
  • 48 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Οικονομικών και
  • 42 σελίδες με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Χαμός στο κοινοβούλιο: 253 σελίδες τροπολογίες στη Βουλή τα ξημερώματα! (newsbreak.gr)

Ετικέτες