Αρχική » Χούντα Μητσοτάκη:Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών στις δημοσκοπήσεις: Μόνο μία θα δημοσιευθεί αύριο
Ελλάδα Πολιτική

Χούντα Μητσοτάκη:Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών στις δημοσκοπήσεις: Μόνο μία θα δημοσιευθεί αύριο

Μόνο μία θα δημοσιευθεί αύριο

Σε κλίμα απειλών, εκβιασμών και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι, υπαναχώρησαν όσοι δημοσκόποι είχαν πραγματοποιήσει έρευνες που κατέστρεφαν το αφήγημα του Μαξίμου.

Επειδή στην φύση και την πολιτική επιβιώνουν μόνο τα αρπακτικά, η δημοσκόπηση που θα βγει αύριο θα είναι η μοναδική και θα δείχνει μπροστά την ΝΔ με 4+ μονάδες.

Η σπουδή του Μαξίμου για επιβίωση, είναι απολύτως κατανοητή. Κάθε εβδομάδα πλέον μεταφράζεται σε εκατομμύρια ευρώ και πολλές εξυπηρετήσεις. Εάν λοιπόν δημοσιεύονταν δημοσκοπήσεις που έδειχναν ανατροπή, η κατάσταση για το Μητσοτάκη θα γινόταν αφόρητη και οι πιέσεις να προσφυγή άμεσα στις κάλπες θα πολλαπλασιάζονταν.

Έτσι λοιπόν, με την αυριανή δημοσκόπηση ο Μητσοτάκης θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Οι συνέπειες όμως για την μεγαλύτερη εικόνα θα είναι τραγικές.

Μία δημοσκόπηση που θα έδειχνε τον ΣυΡιζΑ μπροστά, θα λειτουργούσε ευεργετικά ώστε να συσπειρώσει την εκλογική βάση του Μητσοτάκη. Τώρα, θα πορευτεί μέχρι την τελευταία μέρα με τυμπανοκρουσίες, παραπέμποντας στις τελευταίες ημέρες της Βαβυλώνας.

Η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών στις δημοσκοπήσεις: Μόνο μία θα δημοσιευθεί αύριο (newsbreak.gr)