Αρχική » Χρέος Καραμανλή – Σαμαρά να βγάλουν την πατρίδα από τον ζόφο
Ελλάδα Πολιτική

Χρέος Καραμανλή – Σαμαρά να βγάλουν την πατρίδα από τον ζόφο

 Μετά από την αποτυχημένη εμφάνιση του Τσίπρα -αναμενόμενη εξέλιξη- στη ΔΕΘ, είναι ηλίου φαεινότερο ότι λύνονται τα χέρια του Μητσοτάκη και μπορεί πλέον ανεμπόδιστος να συνεχίσει το… θεάρεστο έργο του.

Ήτοι, την ολοκλήρωση της μητσοτακικής δυστοπίας ώστε επιτέλους να υλοποιηθεί ο μύχιος πόθος της αγίας οικογένειας.

Η μετατροπή της Ελλάδας δηλαδή σε μια μικρή οθωμανική επαρχία, όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο νυν εκπρόσωπός της.

Όπου:

– Όλος ο εθνικός πλούτος θα έχει ξεπουληθεί στα αλλοδαπά κοράκια, με τους ντόπιους λακέδες-νταβατζήδες να… επιτηρούν τις… επενδύσεις τους.

– Η εθνική κυριαρχία θα αποτελεί άγνωστη λέξη, όπως επίσης άγνωστα θα είναι και τα νέα σύνορά μας έπειτα από τη συνθηκολόγηση στις Πρέσπες του Αιγαίου.

– Οι αυτόχθονες κατόπιν της ολοκλήρωσης του διαβόητου μπολιάσματος πιθανότατα θα αποτελούν μειοψηφία στην ίδια τους τη γη.

Και κάπου εκεί θα απελευθερωθούν πλήρως τα χέρια της αγίας οικογένειας και θα πλιατσικολογεί απρόσκοπτα σε ό, τι έχει απομείνει στον έρμο τούτο τόπο.

Ενδεχομένως να υπάρχει και κάποιο νέο χτικιό για να τη… διευκολύνει στη λεηλασία.

Ωραία μαντάτα σας φέρνουμε…

Μήπως θα έπρεπε τόσο ο Καραμανλής όσο κι ο Σαμαράς να κάνουν κάτι πιο απτό από το να απειλούν ότι δεν θα ψηφίσουν τα… σκοπιανά μνημόνια και να πηγαίνουν αλαμπρατσέτα στο Βελλίδειο σαν πολιτικοί δεινόσαυροι μπας και σκιαχτεί ο Μητσοτάκης και από εθνομηδενιστής γίνει πατριώτης;

Έχουν αντιληφθεί ότι παρά τα λάθη τους είναι οι μόνοι ηγέτες που έχουν τα εχέγγυα για να αποτρέψουν την επαπειλούμενη νέα εθνική τραγωδία;

Έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχουν άλλοι ηγέτες ανάλογου βεληνεκούς για να στηριχθεί πάνω τους η πατρίδα και πως είναι χρέος τους να πράξουν τα δέοντα;

Η «Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση».

Είμαστε σίγουροι ότι δεν το έχουν ξεχάσει…

https://www.antinews.gr/action.read/politiki/xreos-karamanli-samara-na-bgaloun-tin-patrida-apo-ton-zofo/2.153345