Αρχική » «Χρυσή Visa» με δικαιώματα για λίγους την ώρα που οι νέοι αγρότες – κτηνοτρόφοι ξεχειλίζουν από οργή…..
Ελλάδα

«Χρυσή Visa» με δικαιώματα για λίγους την ώρα που οι νέοι αγρότες – κτηνοτρόφοι ξεχειλίζουν από οργή…..

Γιάννης Πανάγος

Agronews

«Χρυσή Visa» με δικαιώματα για λίγους την ώρα που οι νέοι αγρότες – κτηνοτρόφοι ξεχειλίζουν από οργή
Η αλήθεια για την κατανομή του Εθνικού Αποθέματος που εξακολουθεί να αγνοεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λιβανός και οι «Χρυσές Visa» που μοίρασε την περασμένη εβδομάδα σε επιλεγμένους και ελεγμένους από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ανακοίνωσε καμία ανάλυση της κατανομής του ΕΑ 2020. Η τελευταία ανάρτηση έγινε τον Οκτώβριο 2020 για μια και μοναδική φορά αλλά μόνο για τα έτη 2017, 2018, 2019.

Πότε θα δημοσιοποιηθούν οι πίνακες του 2020 κ. υπουργέ για να φανεί η διαφορά των ενεργειών σου τις τελευταίες ημέρες;

Για να δεις ότι οι υπεύθυνοι του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι μανούλες σε αυτά και σου σέρβιραν το παραμύθι με τους τάχατε αυστηρούς διασταυρωτικούς ελέγχους, όπως τους ονομάζεις και εσύ στις δηλώσεις σου, σε παραπέμπω σε ανακοίνωση για το ΕΑ του 2017 που μου έστειλε κτηνοτρόφος από τη Λάρισα που δεν μπορεί τρία χρόνια να πάρει ΕΑ, για να δεις τι έλεγε η τότε ηγεσία του ΟΠΕΚΕΠΕ για το ίδιο πρόβλημα. Ειδικά να δεις τι έλεγε ο τότε Αντιπρόεδρος που θεωρείται ο εφευρέτης της πατέντας με την βοήθεια βέβαια της ίδιας υπεύθυνης διευθύντριας, πατέντα που ο Βορίδης απογείωσε το 2019 και 2020 και της έδωσε την sic ονομασία Faux (Φο ή κοινώς μαϊμού δικαιώματα) και τώρα δεν εύκολο να συμμαζέψει κανείς τα ασυμμάζευτα. Είναι προφανής η ομοιότητα των ανακοινώσεων και είναι φανερή η επιρροή της διευθύντριας που υπογράφει τα έγγραφα του ΟΠΕΚΕΠΕ που δημοσιοποίησε το Agronews την προηγούμενη εβδομάδα για αυτό το θέμα.

https://www.agronews.gr/thesmika/192587/hrusi-visa-me-dikaiomata-gia-ligous-tin-ora-pou-oi-neoi-agrotes-ktinotrofoi-xeheilizoun-apo-orgi/