Αρχική » Χρυσοπληρωμένοι διασυρμοί ηγετών
Πολιτική

Χρυσοπληρωμένοι διασυρμοί ηγετών

Οι «ευφυείς» επικοινωνιολόγοι είναι αρκετά έξυπνοι στο να εντοπίζουν πελάτες και να τους χρεώνουν τα μαλλιοκέφαλά τους

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ είναι, λένε, επικοινωνιακός σύμβουλος του Μητσοτάκη και εξαιρετικός στη δουλειά του. Οταν τα ακούς και τα διαβάζεις αυτά, εύχεσαι να λέει αλήθεια (που είναι εντελώς απίθανο να λέει) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Γκρίνμπεργκ είναι «γνώριμος» του πρωθυπουργού και -παρακαλώ κρατήστε τα γέλια και τα χαμόγελα για τον εαυτό σας- ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ για τις υπηρεσίες του, δηλαδή για τη «γνωριμία» και τις «συζητήσεις» που κάνει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μακάρι να λέει αλήθεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διότι δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους να πάρει Ελληνας στα σοβαρά συμβουλές του τύπου «βγες στον κάμπο, συνάντησε τυχαία έναν Λαρισινό καουμπόι οπαδό σου και φίλο του πατέρα σου και μόλις χαϊδέψεις το κεφάλι του αλόγου του ρώτα τον “Πόσων χρονών είναι εδώ; Πώς τη λένε αυτή; Πώς τον λένε; Tι είναι αυτό;”».

Είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος, όποια κι αν είναι η κοινωνική και η εθνική προέλευσή του, ότι ο λαός θα τον συμπαθήσει αν κυκλοφορήσει βίντεο με συνάντησή του με πρεσβύτη Λαρισινό καουμπόι; Είναι δυνατόν να πάρει κάποιος στα σοβαρά άνθρωπο που παίρνει στα σοβαρά τέτοιου είδους «συμβουλές»; Ο Μητσοτάκης δεν κέρδισε τις εκλογές με τις συμβουλές των επικοινωνιολόγων. Θα τις κέρδιζε ακόμα κι αν δεν έκανε μισή δήλωση, αν δεν έκανε ούτε μισό μασκαραλίκι, αν κατέβαζε απλώς πλήρες ψηφοδέλτιο στις εκλογές.

Ο λόγος είναι απλός: ο λαός αποδοκίμασε τον Τσίπρα για την προδοσία με τη Συμφωνία των Πρεσπών, για το κυνήγι που έφαγε η μεσαία τάξη από τους αριστεριστές συριζαίους, για τα κομπαρσιλίκια του Βαρουφάκη, τα κλεισίματα των τραπεζών και τα κάπιταλ κοντρόλ, και για τα καραβάνια με τους ισλαμιστές εποίκους που -κατά τα λεγόμενα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου «λιάζονταν στην Ομόνοια». Επίσης, και στον Τσίπρα είχαν πέσει πάνω 45 μάστορες κι 60 μαθητάδες της «επικοινωνίας» (Αμερικανοί και άλλοι), αλλά το ρεζιλίκι δεν το γλίτωσε. Οι μικρομεσαίοι «ηγέτες» μας ας ασχοληθούν επιτέλους με την πολιτική, αντί να χρυσοπληρώνουν «επικοινωνία»…