Αρχική » Ψεύδη από την ηγερία της κυβέρνησης Μ.Παγώνη για «νύχτα τρόμου» στο «Γ.Γενηματάς»: Δεν ζητήθηκαν ποτέ ράντζα!
Ελλάδα Πολιτική

Ψεύδη από την ηγερία της κυβέρνησης Μ.Παγώνη για «νύχτα τρόμου» στο «Γ.Γενηματάς»: Δεν ζητήθηκαν ποτέ ράντζα!

Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» «αδειάζει» την Ματίνα Παγώνη για τις δηλώσεις της ότι κατά τη χθεσινή εφημερία μεταφέρθηκαν ράντζα από το νοσοκομείο «Σωτηρία».

Η ηγερία της κυβέρνησης στην πανδημία, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Μ.Παγώνει, διαψεύστηκε επίσημα και ολοκληρωτικά από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» ότι χθες δεν προλάβαιναν τους ασθενείς που έμπαιναν με Covid-19 και ζητούσαν εκτάκτως ράτζα.

Πρόκειται βέβαια για μια κίνηση κατατρομοκράτησης των πολιτών από την κυβέρνηση, μια κλασική μέθδοδο ψυχολογικού πολέμου σε βάρος των πολιτών, με τελική στόχευση να ενισχυθούν οι εμβολιασμοί και να πειστούν αυτοί που αντιδρούν στο πρόγραμμα να «τρυπηθούν», αλλά και αυτοί που εμβολιάστηκαν πειθόμενοι από τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί «ελευθερίας που θα έπαιρναν πίσω» να ξανα-εμβολιαστούν! Και βέβαια, αυτό θα συνεχίζεται μέχρι το διηνεκές!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου:

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας».

https://www.pronews.gr/ygeia/1032183_nosokomeio-gennimata-diapseydei-tin-mpagoni-den-ypirxe-anagki-kai-den