Αρχική » Όταν Έλληνας Πρωθυπουργός καθήμενος στο γεύμα του Ερντογάν απεμπολεί το όνομα της Πόλης, τι να αναμένουμε για την συνέχεια;
Διεθνή

Όταν Έλληνας Πρωθυπουργός καθήμενος στο γεύμα του Ερντογάν απεμπολεί το όνομα της Πόλης, τι να αναμένουμε για την συνέχεια;

Κύμα αντιδράσεων

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη,  η κίνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναφερθεί στην Κωνσταντινούπολη με την ονομασία Istanbul.

Προκαλεί ο Πρωθυπουργός, αφού με ευκολία φαίνεται να απεμπολεί το όνομα της Πόλης, σε μια περίοδο μάλιστα που η γείτονος χώρα δε σταματά τις προκλήσεις με καθημερινές παραβιάσεις τόσο του ελληνικού εναέριου χώρου, όσο και των θαλάσσιων συνόρων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ποζάρει περιχαρής δίπλα στους Τούρκους αξιωματούχους και αναφέρει χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στην Istanbul, ξεχνώντας μάλλον την ιστορική Πόλη.

 Όταν Έλληνας Πρωθυπουργός καθήμενος στο γεύμα του Ερντογάν απεμπολεί το όνομα της Πόλης, τι να αναμένουμε για την συνέχεια; (newsbreak.gr)