Αρχική » Όταν μπαίνει ένας κλόουν στο παλάτι…δεν γίνεται ο κλόουν βασιλιάς, αλλά το παλάτι, τσίρκο.
Video Ελλάδα Πολιτική

Όταν μπαίνει ένας κλόουν στο παλάτι…δεν γίνεται ο κλόουν βασιλιάς, αλλά το παλάτι, τσίρκο.

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

Ο καλύτερος διευθυντής γραφείου τύπου, κατά τον Μένιο Φουρθιώτη, δεν είναι «εκτεθειμένος» όπως ισχυρίζονται πολλοί…

Οργισμένος και πανικόβλητος φυσικά ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός, προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα αναφορικά με τις δηλώσεις του για τα «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», απόρροια της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Η άθλια συντονισμένη προσπάθεια διαστρέβλωσης όσων είπα με πάνω από 30 ώρες καθυστέρηση είναι ενδεικτική του ποιος θέλει να σύρει τον πολιτικό διάλογο για ένα σημαντικό ζήτημα στον βούρκο», ανέφερε νωρίτερα σε δήλωσή του ο Ρωμανός, συμπληρώνοντας: «Αρχικά είπαν ότι έκανα δηλώσεις σε σταθμό που ουδέποτε βγήκα. Μετά έφτιαξαν και fake κείμενο απομαγνητοφώνησης βάζοντας λόγια στο στόμα μου που ποτέ δεν είπα. Βλέπετε στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε η κοπτοραπτική αρκούσε για να στηθεί το fake αφήγημα»…

Στο τέλος της δήλωσης του μάλιστα προανήγγειλε «νομικές ενέργειες» κατά όλων όσων διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα του.

Αμέσως μετά την δήλωση Ρωμανού, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος αναρτά το ηχητικό της συνέντευξης την οποία προσπάθησε να διαψεύσει ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ.

Στο ηχητικό φαίνεται ότι όντως ο Ρωμανός έδωσε την ραδιοφωνική συνέντευξη και όντως, αναφέρθηκε σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, για τα οποία θα απαιτηθεί θάρρος από τον Νίκο Ανδρουλάκη ώστε να τα κοινοποιήσει!

Ακολούθησε πραγματικό πανηγύρι, όπου πλέον άπαντες ζητούν την παραίτηση του Νίκου Ρωμανού επειδή είναι «βαθύτατα εκτεθειμένος».

Αυτά είναι εκτός πραγματικότητας. Εκτεθειμένος δεν είναι ο κύριος Ρωμανός, αλλά η Ν.Δ. από την πρώτη στιγμή τοποθέτησης ενός τύπου σαν τον κ. Ρωμανό σε τέτοια θέση. Ένα άτομο για το οποίο ουδείς κατάλαβε το πως βρέθηκε «αντικαταστάτης» του… Θεόδωρου Ρουσσόπουλου. Έκτός φυσικά από τον Μένιο Φουρθιώτη ο οποίος τον φιλοξενούσε στην εκπομπή του και έφτιαχνε αφιερώματα στα οποία τον χαρακτήριζε τον «πλέον πετυχημένο εκπρόσωπο γραφείου τύπου της Ν.Δ. στην ιστορία του κόμματος»!

Όπως λέει και η σοφή παροιμία, όταν βάζεις έναν κλόουν στο παλάτι, δεν γίνεται ο κλόουν βασιλιάς, αλλά το παλάτι, τσίρκο.

Όταν μπαίνει ένας κλόουν στο παλάτι… (newsbreak.gr)