Αρχική » Συνελήφθη ευρωβουλευτής για διαφθορά, αλλά σε κάποια πρωτοσέλιδα δεν θα το διαβάσετε
Διεθνή Ελλάδα Πολιτική

Συνελήφθη ευρωβουλευτής για διαφθορά, αλλά σε κάποια πρωτοσέλιδα δεν θα το διαβάσετε

Τρέμουν μην ανοίξει ο φάκελος Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν

Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας ευρωβουλευτής συλλαμβάνεται για διαφθορά. Δεν θα το διαβάσετε όμως σε κάποιες εφημερίδες, οι οποίες μεταξύ των άλλων διακρίνονται και για την φιλοτουρκική τους στάση. Και όχι μόνο.

Ο λόγος είναι απλός. Το Κατάρ μοίραζε δισεκατομμύρια όχι μόνο σε πολιτικούς, αλλά και σε εκδότες. Κάποιοι από αυτούς λοιπόν νιώθουν εξαιρετικά άβολα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Το θέμα όμως είναι και βαθύτατα πολιτικό. Η συλληφθείσα ευρωβουλευτής έχει διακριθεί για την συμμετοχή της στα δύο συστήματα τα οποία κατέστρεψαν την Ελλάδα. Τον σημιτισμό και τον Μητσοτακισμό. Είχε πρωτοστατήσει κι αυτή στην επιχείρηση ξεπλύματος της Novartis και την μετατροπή της σε «σκευωρία»…


Η αποκάλυψη του σκανδάλου έγινε λίγο πριν την μεταγραφή της στην Ν.Δ. αφού ήταν θέμα χρόνου η διαγραφή της.

Άβολα επίσης νιώθουν τα λαμόγια που τα έχουν αρπάξει από το Αζερμπαϊτζάν. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, γιατί πολιτικοί έχουν καρφωθεί έχοντας υποστήριξη δημοσίως τον δικτάτορα δολοφόνο Αλίεφ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον βαφτίσουν «αξιόπιστο προμηθευτή» της ΕΕ!

Για το Αζερμπαϊτζάν μάλιστα υπάρχει ο φάκελος στο ευρωκοινοβούλιο εδώ και τέσσερα χρόνια για το σκάνδαλο με τα 3 δισεκατομμύρια $ τα οποία μοιράστηκαν από το καθεστώς Αλίεφ ως μίζες σε ευρωπαίους αξιωματούχους, εκδότες, λομπίστες και λοιπά.

Συνελήφθη ευρωβουλευτής για διαφθορά, αλλά σε κάποια πρωτοσέλιδα δεν θα το διαβάσετε (newsbreak.gr)