Αρχική » 50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ…Πάγωσαν ακόμα και στον ΣΚΑΪ με την πρωτοφανή ανακοίνωση Χατζηδάκη για τους λογαριασμούς στο ρεύμα!
Ελλάδα Πολιτική

50% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ…Πάγωσαν ακόμα και στον ΣΚΑΪ με την πρωτοφανή ανακοίνωση Χατζηδάκη για τους λογαριασμούς στο ρεύμα!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

31-08-2021 • 10:26πμUPD: 31-08-2021 • 10:26πμ

Σοκαριστική αύξηση θα γονατίσει τα νοικοκυριά!2kSharesfacebook sharing button Sharetwitter sharing button Tweetwhatsapp sharing button Sharemessenger sharing button Share

Μπορείς στην Ελλάδα να πληρώνουμε το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρωπαΐκή Ήπειρο. Όχι μόνο στην Ευρωπαΐκή Ένωση, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη δηλαδή.

Ο αρμόδιος υπουργός όμως Κωστής Χατζηδάκης, δεν πτοείται. Αντίθετα, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Σκάι, επιβεβαίωσε τις αυξήσεις – μαμούθ που έρχονται στους λογαριασμούς του ρεύματος. Αυξήσεις που θα δώσουν την χαριστική βολή σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Δηλαδή, η κυβέρνηση που ευαγγελίστηκε την αύξηση της ανταγωνιστικότητας για την Ελλάδα, την ρίχνει στα Τάρταρα αυξάνοντας την ήδη εξωφρενική τιμή του ρεύματος.

Όταν το κόστος της ενέργειας μίας χώρας, είναι βασικός παράγοντας ανταγωνιστικότητας.

Δείτε την τοποθέτηση Χατζηδάκη που εξόργισε ακόμα και τους δημοσιογράφους του Σκάι:

https://www.newsbreak.gr/politiki/238700/pagosan-akoma-kai-ston-skai-me-tin-protofani-anakoinosi-chatzidaki-gia-toys-logariasmoys-sto-reyma/

htt