Αρχική » F.Degois «σφάζει» Κ.Μητσοτάκη: «Σε ποιον κόσμο είμαστε για να δεχθούμε τέτοια δικτατορία; – Πιο τρομακτικό από τον ιό»-«Καταπέλτης» η Γαλλίδα δημοσιογράφος Francoise Degois
Video

F.Degois «σφάζει» Κ.Μητσοτάκη: «Σε ποιον κόσμο είμαστε για να δεχθούμε τέτοια δικτατορία; – Πιο τρομακτικό από τον ιό»-«Καταπέλτης» η Γαλλίδα δημοσιογράφος Francoise Degois

Η απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους πολίτες άνω των 60 ετών έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η δημοσιογράφος Francoise Degois, συντάκτης στην τηλεόραση του LCI και στο SudRadio, σχολίασε το πρόστιμο των 100 ευρώ και υποστήριξε ότι τα μέτρα της Ελλάδας είναι τα χείριστα.

«Η Ελλάδα επιβάλει 100€/το μήνα στους ανεμβολίαστους! Σε ποιο κόσμο είμαστε για να δεχθούμε αυτό τον τύπο δικτατορίας! Ουσιαστικά αυτό το μέτρο αναγάγει σε δολοφόνους τους ανεμβολίαστους. Αυτό είναι ακόμη πιο τρομακτικό κι από τον ίδιο τον Covid-19», αναφέρει και συνεχίζει:

«Τι μας λένε; Ότι αυτή η παραλλαγή είναι ξεκάθαρα πιο μεταδοτική αλλά λιγότερο θανατηφόρα και ότι φαίνεται πολύ λιγότερο σοβαρή απ’ την παραλλαγή Δέλτα.

Αυτός ο Covid πραγματικά αποκαλύπτει τους χειρότερους εαυτούς μας, τις πιο κάθετες τάσεις, τις πιο αυταρχικές τάσεις!

Αλλά σε ποιον κόσμο βρισκόμαστε για να αποδεχτούμε αυτόν τον τύπο δικτατορίας;

Έτσι, επιδοκιμάζουμε τις καραντίνες, επιδοκιμάζουμε τα πρόστιμα, ενοχοποιούμε τους ανεμβολίαστους, εξηγούμε τελικά ότι είναι δολοφόνοι και καταστροφείς της ελευθερίας…

Ε λοιπόν αυτό το γενικό κίνημα που βλέπω να γεννάται στην κοινή γνώμη στην Ευρώπη και παντού στον πλανήτη, για μένα, αυτό το γενικό κίνημα είναι ακόμη πιο τρομακτικό από την ίδια την ασθένεια…».