Αρχική » GPO: Το 15,2% σκέφτεται να αλλάξει την ψήφο του λόγω των υποκλοπών! Το πιο σημαντικό εύρημα της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε στα «Νέα»!
Ελλάδα Πολιτική

GPO: Το 15,2% σκέφτεται να αλλάξει την ψήφο του λόγω των υποκλοπών! Το πιο σημαντικό εύρημα της δημοσκόπησης που δημοσιεύτηκε στα «Νέα»!

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Η δημοσκόπηση της GPO που δημοσιεύτηκε στα «Νέα» Σαββατοκύριακου είχε όντως πολλά σημαντικά ευρήματα.

Εκείνο, όμως, που είχε πιο πολύ ενδιαφέρον για τη στήλη, είναι η απάντηση στο ερώτημα αν σκέφτονται οι ερωτηθέντες να αλλάξουν την ψήφο τους με βάση αυτή την εξέλιξη.

Το 15,2% των ερωτηθέντων δηλώνουν «ναι και μάλλον ναι», σκέφτονται να αλλάξουν την ψήφο τους με βάση την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης!

Μιλάμε για ένα πολύ σημαντικό ποσοστό. Και ο ένας στους τρεις από αυτούς που δηλώνει ότι το σκέφτεται αν το πράξει οι πολιτικοί συσχετισμοί στη χώρα θα ανατραπούν!

Και καταλαβαίνετε, αυτοί που θα αλλάξουν την ψήφο τους για τις υποκλοπές δεν είναι από το στρατόπεδο της αντιπολίτευσης- από το κυβερνητικό στρατόπεδο είναι.

ΥΓ: Είναι δυνατόν το αποτέλεσμα μια δημοσκόπησης να έχει προαναγγελθεί πριν καν η δημοσκόπηση ολοκληρωθεί; Και δεν αναφερόμαστε στη δημοσκόπηση της GPO!