Αρχική » H xώρα πνίγεται και ο Στυλιανίδης «κοροϊδεύει»
Video Ελλάδα Πολιτική

H xώρα πνίγεται και ο Στυλιανίδης «κοροϊδεύει»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

14-10-2021 • 20:11μμUPD: 14-10-2021 • 20:21μμ

«Λειτούργησαν όλα τέλεια» είπε ο υπουργός ενώ νωρίτερα η Πολιτική Προστασία μας ενημέρωσε ότι η χώρα δεν διατρέχει κίνδυνο…πυρκαγιάς!

Η έκτακτη τηλεοπτική εμφάνιση του Χρήστου Στυλιανίδη όχι μόνο δεν έπεισε αλλά άφησε άφωνους όσους τον παρακολούθησαν να δηλώνει στην ενημέρωση ότι όλα έχουν λειτουργήσει… τέλεια κατά την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Τη στιγμή που οι δρόμοι της Αττικής έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια», σπίτια και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει, τη στιγμή που στην Κέρκυρα έχουν κινδυνεύσει ζωές, παιδιά έμειναν εγκλωβισμένα για ώρες στα σχολεία τους, ενώ στην Βόρεια Εύβοια αγκομαχούν να σώσουν ό,τι έχει απομείνει, ο άφαντος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας βγήκε να δηλώσει ότι όλος ο κρατικός μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα!

«Όλες οι εμπλεκόμενες δυνάμεις είναι σε πλήρη διασπορά και ετοιμότητα και χάρη σε αυτήν την ετοιμότητα και προετοιμασία έχουν προλάβει ήδη πολλά περιστατικά που θα μπορούσαν να εξελιχθούν δυσάρεστα» δήλωσε ο Στυλιανίδης ο οποίος φυσικά δεν δέχτηκε καμία ερώτηση από τους δημοσιογράφους.

«Τα ενιαία συντονιστικά κέντρα λειτούργησαν πολύ καλά» ανέφερε, ενώ είδαμε μαθητές να στήνουν μόνοι τους γέφυρα από θρανία προκειμένου να απεγκλωβιστούν, πολίτες να παλεύουν να καθαρίσουν τα φρεάτια στους δρόμους, όσο τα τηλέφωνα έπαιρναν «φωτιά» στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για απεγκλωβισμούς και άντληση υδάτων.

Φυσικά για τα ημιτελή αντιπλημμυρικά έργα που ολοκληρώνονται εδώ και δεκαετίες, δεν ειπώθηκε κουβέντα.

Δεν ξέχασε όμως να μας ενημερώσει νωρίτερα με tweet ότι αύριο Παρασκευή, η χώρα διατρέχει μηδενικό κίνδυνο πυρκαγιάς! Ναι καλά διαβάσατε, η Πολιτική Προστασία ενημέρωσε σήμερα ότι ευτυχώς δεν κινδυνεύουμε να καούμε…📍

Το οξύμωρο βέβαια είναι ότι από το ύφος και την παρουσία του λείπει η στοιχειώδης «πυγμή» που όφειλε να δείξει ως αρμόδιος υπουργός σε τόσο κρίσιμες ώρες. Ποιος να το πίστευε ότι θα έφτανε η ώρα να λησμονήσουμε τις εμφανίσεις του Χαρδαλιά…