Αρχική » Kαθήμενοι και στους γάμους – Θα χορεύουν μόνο η νύφη και ο γαμπρός
Ελλάδα Πολιτική

Kαθήμενοι και στους γάμους – Θα χορεύουν μόνο η νύφη και ο γαμπρός

Οι υπόλοιπο θα τους κοιτούν από το… τραπέζιfacebook sharing button 

Πιο γρήγορα και από καρέ ταινίας του Χόλιγουντ αλλάζουν οι αποφάσεις και οι εξαγγελίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να μιλήσει για «επιτυχία» στην διαχείριση της πανδημίας και τώρα… τρέχει να τα «μαζέψει» άλλη μια φορά.

Με φόντο το τέταρτο κύμα της μετάλλαξης Δέλτα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα στην εστίαση, ενώ μετά την συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων, νέοι περιορισμοί πρόκειται να ανακοινωθούν.

Στη νέα ΚΥΑ που αναμένεται να δημοσιευθεί εντός της ημέρας, θα περιλαμβάνεται διευκρίνηση και για τα γλέντια των γάμων και των βαπτίσεων. Όπως ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, μπαίνει «τέλος» στους χορούς στα κέντρα διασκέδασης και τα μπαρ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να απαγορευτεί ο χορός και στις δεξιώσεις. Την ίδια στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιτραπεί ο χορός… μόνο στον γαμπρό και στη νύφη!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το όριο των προσκεκλημένων που αυξήθηκε από τα 100 στα 300 άτομα δεν φέρεται να αλλάζει, ωστόσο όλοι πρέπει να είναι… καθιστοί.

Ετικέτες