Αρχική » Mόνο με καθήμενους θα λειτουργούν τα κέντρα διασκέδασης – Αυστηρές ποινές για τις παραβάσεις
Video Ελλάδα

Mόνο με καθήμενους θα λειτουργούν τα κέντρα διασκέδασης – Αυστηρές ποινές για τις παραβάσεις

Έκτακτες ανακοινώσεις έκανε ο Νίκος Χαρδαλιάς μετά τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ σύμφωνα με την οποία, μετά από τα 66.464 τεστ που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν 1.797 νέα κρούσματα. Την ίδια στιγμή, ο αριθμός των νεκρών και των διασωληνωμένων παραμένει σε χαμηλά επίπεδα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι τα στοιχεία από την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων δείχνουν ότι οι περισσότερες μολύνσεις αφορούν σε νεαρές ηλικίες ενώ στον νότιο τομέα Αθηνών θετικότητα πάνω από 6% στον Άλιμο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς από την Πέμπτη 8 Ιουλίου, τα μπαρ και όλα τα κέντρα διασκέδασης θα λειτουργούν μόνο με καθήμενους πελάτες.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε από την Πέμπτη 8 Ιουλίου όλοι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και με τους κανόνες χωρητικότητας και με τους κανόνες που είχε ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «όσες επιχειρήσεις ελέγχονται και διαπιστώνονται παραβάσεις θα αντιμετωπίζουν άμεσα ποινή προσωρινής αναστολής δραστηριότητας».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι στα 27 έτη και το 99% όσων καταλήγουν είναι ανεμβολίαστοι.