Αρχική » WSJ: Η Γερμανία επανεκκινεί το σύνολο των λιγνιτικών εργοστασίων! Στην Ελλάδα ο Κούλης Μητσοτάκης τα έκλεισε -και μαζεύει επιδόματα Αγρότη για να ζήσει την οικογένεια….
Διεθνή Ελλάδα Οικονομία Πολιτική

WSJ: Η Γερμανία επανεκκινεί το σύνολο των λιγνιτικών εργοστασίων! Στην Ελλάδα ο Κούλης Μητσοτάκης τα έκλεισε -και μαζεύει επιδόματα Αγρότη για να ζήσει την οικογένεια….


Η «ευαισθησία για το περιβάλλον» πήγε περίπατο
Η Γερμανία θα επανεκκινήσει τους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής με άνθρακα και θα προσφέρει κίνητρα στις εταιρείες να περιορίσουν την κατανάλωση φυσικού αερίου, σηματοδοτώντας ένα νέο βήμα στον οικονομικό πόλεμο μεταξύ Ευρώπης και Ρωσίας.

Το Βερολίνο αποκάλυψε τα μέτρα πριν από λίγο, μετά την περικοπή της προμήθειας φυσικού αερίου στην Ευρώπη από τη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα καθώς αντέκρουσε τις ευρωπαϊκές κυρώσεις και τη στρατιωτική υποστήριξη της ΕΕ προς την Ουκρανία.

Το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Τα βήματα, μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής που ξεκίνησε μετά την εισβολή στην Ουκρανία, στοχεύουν στη μείωση της κατανάλωσης φυσικού αερίου και την εκτροπή των παραδόσεων φυσικού αερίου σε εγκαταστάσεις αποθήκευσης για να διασφαλιστεί ότι η χώρα έχει αρκετά αποθέματα για να περάσει τον χειμώνα».

Όλα αυτά, στην Γερμανία. Στην Ελλάδα, ο Μητσοτάκης μαζεύει επιδόματα Αγρότη….